Udtalelser
 

FredsVagten:
Dan menneskemur ved Christiansborg

Fredag morgen kl. 8 d. 21. marts åbner FredsVagten, som den har gjort stort set hver dag i næsten halvandet år.

Kl. 10 åbner Folketinget for behandling af lovforslaget om Danmarks deltagelse i Irakkrigen.

Men tænk – der er så tykt af mennesker omkring Borgen at de ikke kan komme ind... ikke at vi vil forhindre dem – der er bare pakket. (I had a dream...)

Vi nedlægger arbejdet, studierne, skolerne og børnehaverne og mødes allesammen dér ved FredsVagten. Jo før jo bedre. Husk skilte og bannere og hvad I har. Husk gryder og spande at baldre på. Ta trommen med..

Alle, der på nogen måde mener at deres normale dagsorden ikke lige nu er helt så vigtig som det rædselsfulde perspektiv Bush-slænget lukker op for.

Alle, der på nogen måde har så meget ære i behold, at de ikke vil finde sig i at Danmark skal deltage i hykleriet og masseødelæggelsernes blodbad.

Engang over middag er debatten slut. Og alt efter udfaldet må vi beslutte os derfra.

Kl. 14 er der indkaldt til International Elev og Studenterstrejke på Rådhuspladsen, hvorfra de vil gå til Christiansborg og protesterne smelter sammen til én.

Allerede natten til torsdag kan krigen bryde ud. Kom ind til FredsVagten hvor vi samler den spontane protest op hele dagen. FredsVagten er et fixpunkt.

Ring til alle I kender. Spam det ud over hele nettet. SMS jeres telefoner så de gløder. Lad telefonsvarerne løbe fulde. Jeg hader spam, men jeg hader den lortekrig endnu mere.

På fredag drager vi til Borgen og ytrer vor protest.

Fredag 21. marts 2003 kl. 8 til ..?

Det er ikke en demonstration i traditionel forstand. Det er en sammenstimlen af livets umiddelbare trods mod døden. Og det der sker vil ske.

FredsVagten vil arrangere en højtalervogn på Slotspladsen. Den vil fungere som åben talerstol for folkets indignation.

I mellemtiden: Ring osse til alle folketingsmedlemmerne fra krigspartierne.

Koordination

Bo Richardt 4913-1887 bojak@bludo.dk
Dorte Grenaa 3542-2686 dortegrenaa@yahoo.dk

- End -