Fredsindlæg
 

Macbeth i Folketinget

Af Thomas Koppel, Los Angeles

Hvad... vil disse hænder aldrig blive rene?
Jeg lugter stadig blod.
Her endnu en plet....væk, forbandede plet! Væk siger jeg!
Alle Arabiens parfumer vil ikke mildne lugten af denne lille hånd.'

(Shakespeare: Macbeth)

Hej Pernille!

Vi ser fordømmelser af både dig og de to unge, som udsmykkede statsministeren med blodrød farve, og som nu sidder i spjældet.

Til debatten vil jeg gerne sige, at det var en pine igen og igen at skulle forklare venner her i USA den danske regerings emsighed for at starte og deltage i en kriminel krig mod Irak.

Det var et fotografi af Anders Fogh med unge danske soldaters og irakisk blod på hænderne, der genoprettede respekten for den danske befolkning og dens tradition for modvilje mod krig og uretfærdighed.

Det er selvfølgelig ikke pænt at forskrække ministre. Det var heller ikke pænt i august 43 da det danske folk gik på gaden under samarbejdspolitikernes rasende svovl og Istedgade aldrig overgav sig. Det var imidlertid sådanne bedrifter i dybet af det danske folk, der i et århundrede har frelst det danske demokrati igennem nazisme og krig, og hverken Anders Foghs parti eller andre 'pæne' folketingspartier.

Nu er folkestyret igen under dødeligt angreb fra en syg stormagt med ambition om verdensherredømme. Derfor skal du skal ikke være flov. Der er ikke de to unge eller dig, der er kriminelle her.

Det er en Bush-lakaj med pæne, blanke sko, Anders Fogh Rasmussen, og hans ja-sigere i folketinget, som har sat den danske befolkning ud af spillet og forbrudt sig mod FN og alle internationale aftaler, Danmark er tilsluttet. Det er ham, der er splittelsesmageren i Europa, og som gør Danmark til en international røvernation. Ham, der fra sin pæne og nydelige ministerstol er menneskehandleren, der sender unge ud i forreste række i et kriminelt overfald på et folk, der aldrig har gjort Danmark (eller USA for den sags skyld) noget.

Når Iraks døde er fjernet, og Haliburton, A. P. Møller m. fl. rykker ind for at score gevinsten, kan Anders Fogh Rasmussen måske få lejlighed til at vaske sig i stjålne arabiske parfumer.

Men det fjerner ikke blodpletterne. De vil altid lugte.

Så - ryst ikke på hånden. Støt de to aktivister.

Kærlig hilsen
Thomas Koppel
http://www.savagerose.com

______________________

Debat - Aktiviteter - Kommentarer - Indlæg

Send dit til
stopterrorkrigen@ofir.dk