Fredsbevægelse
 

Nej til krig mod Syrien: Vi må organisere os – og stå sammen mod endnu en krig

Valby og Sydvest mod krig indkalder den københavnske fredsbevægelse til demonstration ved den amerikanske ambassade hvis og når krigen mod Syrien starterDen amerikanske ambassade: Fredsmarchen 20. april 2002


Lige nu er det vigtigste mål for fredsbevægelsen at stoppe USA’s og villige koalitionspartnere i forehavendet at angribe Syrien militært.

Storbritannien har stemt nej til Cameron, det tyske parlament har sagt nej, Obama har sparket til hjørne, men den danske regering og Helle står fast, med eller uden FN.

Det er det mål vi må sætte alle kræfter ind på NU. Vi skal ikke lade os splitte og vi skal ikke lade os forsinke af forskellige meninger om baggrunden og fremtiden.

Det er nu vi uden tøven må kaste os over opgaven: Ingen ny krig - ingen krig mod Syrien. 

Kun en forsvindende lille del af verdens befolkning ønsker mere krig, mere død, mere ødelæggelse. Den syriske, den ægyptiske, den libyske, den tunesiske, den somaliske … den danske, Verdens befolkninger ønsker FRED.

Ingen missiler, ingen droner, ingen nålestiksaktioner kan skab freden. Kun det store flertal kan sammen tvinge magthaverne fra deres forehavende.

Vi indkalder alle der vil deltage i protesterne mod nye krigshandlinger til at møde op:
- kl. 16 den dag krigen starter (dagen efter, hvis den starter efter kl. 12 middag dansk tid), ved den amerikanske ambassade

Vi ønsker at alle der vender sig mod krigen deltager.

Vi støtter ikke nogen parter i den igangværende konflikt. Vi betinger ikke vores afvisning af FN-mandat eller ej.

Vore paroler er klare og utvetydige:

NEJ til krig mod Syrien

Nej til dansk krigsdeltagelse


For Valby og Sydvest mod krig

Gerd Berlev

- End -