Højreterror i Norge
 

Aldrig mere nazisme

Af Folkebevægelsen mod Nazisme
25. juli 2011

Massakren og attentatet i Norge begået af en mand med højreradikale standpunkter er en tragedie. En tragedie der bør få de danske politikere til at se nærmere på den yderste danske højrefløj.

Massemorderen og terroristen med fortid i det norske Fremskridtsparti (søsterparti til Dansk folkeparti) var alt at dømme ude på en hellig mission.At påbegynde den racekrig og civilisationskrig som den yderste højrefløj siden 11. september 2001 har talt om.

Danske nazister har allerede været ude med trusler om at lignende ting kan ske herhjemme. En trussel vi selvfølgelig skal tage alvorligt – ikke mindst set i lyset af at danske nazister ikke har veget tilbage for at bruge terror og vold mod udlændinge og politiskemodstandere.

 Norden har oplevet en række sager indenfor de sidste 15– 20 år hvor højreorienterede med lignende synspunkter som Osloterroristenhar angrebet politiske modstandere og udlændinge.

 I 1997 sendte en dansk nazist tre brevbomber fra en brevkasse i Malmø. I 2001 blev tre nazister for første gang dømt for et racistisk motiveret mord i Norge.  Snigskytten i Malmø sidste år der skød mod alle med mørk hud.

Der findes mange flere eksempler med racistisk motiveret vold og drab begået af højreradikale der deler samme had til muslimer som man i stigende omfang oplever i den offentlige debat og som personer som Lars Hedegaard
fra Trykkefrihedsselskabet er eksponent af.

Det er på tide at Danmark følger op på sine forpligtelser og forbyder nazismen i Danmark. Allerede under 2. verdenskrig viste nazismen sin kriminelle karakter – at nazisme førte til forbrydelser mod menneskeheden – og i den særlige nutidige variant, hvor racer er skiftet ud med kulturer gælder det stadig.

Nazisme og fascisme er stadig dødsensfarligt og har ikke brug for at få en chance mere. Alt for længe har naziradioen i Greve fået lov til at sprede sin hadefulde propaganda. Og alt for længe har racismen fået lov til at blive udbredt som et gængs politisk standpunkt. Det må stoppes nu!

Aldrig mere nazisme
Stop støtten til de danske nazister

Folkebevægelsen mod Nazisme

- End -