Terror
 

Bekæmp USA's og EU's terrorlister

Af Internationalt Forum

USA-imperialismen begrunder i øjeblikket alle sine handlinger med den såkaldte krig imod terrorisme. Men målet med USA's politik er noget helt andet end at bekæmpe terrorisme.

USA har i hele sin levetid praktiseret terror som politisk middel til at forsvare sine økonomisk-politiske interesser. Det startede med udryddelsen af de oprindelige amerikanere og slavehandel, senere kom diskrimination af den sorte befolkning, undertrykkelse og militærkup i Guatemala, Iran og Tyrkiet, støtte til Zaires diktator Mobuto, drabet på Allende i Chile, krigen i Vietnam, og sidst men ikke mindst besættelsen af Irak og støtten til den racistiske stat Israel der har besat Palæstina.

USA's definition på terror er blevet accepteret af alverdens regimer, også af EU.
Det er grunden til at de danske terrorlove definerer terror som handlinger, som sigter på at vælte eller destabilisere siddende regimer eller internationale institutioner. Det betyder at enhver handling eller organisation som går imod Washingtons og Bruxelles´ politik, bliver betragtet som terrorisme. Staters systematiske krænkelser og vold mod egne befolkninger kan ifølge de nye love aldrig betegnes som terror, selv om det er statslig terror, der er den grusomste og mest udbredte form for terrorisme i verden i dag.

Resultatet er en række terrorlister, vedtaget i USA og EU, som kriminaliserer en række befrielsesbevægelser som kæmper legitime kampe imod illegitime regimer og besættelsesmagter. Det gælder f.eks. FARC i Colombia, det gælder PFLP i det besatte Palæstina, det gælder PKK og DHKP-C i Tyrkiet, samt CPP i Filippinerne og den baskiske organisation Batasuna.

Internationalt Forum opfordrer til at fordømme og bekæmpe USA's og EU's terrorlister. Kampen imod terrorlisterne er en del af kampen imod imperialismen. Det er en meget vigtig kamp som - hvis den tabes - kan medføre at enhver modstandsgruppe, faglig organisering, revolutionær bevægelse, kritisk stemme som fordømmer imperialismens politik og står fast på menneskerettighederne, vil komme på terrorlisten.

Internationalt Forum mener at de virkelige terrorister bl.a. er USA, EU, det colombianske regime, det tyrkiske militærregime og den zionistiske stat Israel.

Længe leve den internationale solidaritet - Bekæmp zionismen og imperialismen

Internationalt Forum
December 2004

- End -